Breaking News
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Vijesti / Srbija / VOJSKA STIŽE U POMOĆ ZAVEJANIM GRAĐANIMA NA JUGU SRBIJE!
loading...

VOJSKA STIŽE U POMOĆ ZAVEJANIM GRAĐANIMA NA JUGU SRBIJE!

Font Veličina » Veće | Manje


Premijer Aleksandar Vučić uputio je ministra odbrane Zorana Đorđevića na jug Srbije kako bi se ukazala pomoć zavejanom stanovništvu. Ministar odbrane će u 17 časova održati sastanak sa štabom za vanredne situacije, dok će vojska krenuti sa mehanizacijom da raščišćava zavejane puteve i da pomaže ugroženom stanovništvu.

Podsetimo, saobraćaj na auto-putu Beograd- Niš zaustavljen je u oba smera kod petlje Trupale, i u koloni je zarobljeno više autobusa, kamiona, putničkih automobila… Deo saobraćaja se preusmerava starim putem preko Aleksinca, a na deonicu puta upućena je i Žandarmerija. Takođe, na izlazu iz grada kod kazneno-popravnog doma dogodio se lančani sudar, u kome je povređeno je 18 osoba među kojima ima šestoro dece.

– Kod nas u Urgentni centar je dovezeno 18 povređenih. Šestoro dece je dijagnostifikovano i biće prebačena na Dečju hirurgiju. Šestoro odraslih smo zbrinuli sa ortopedskim povredama. Kod ostalih je u toku dijagnostika- izjavio je dr Hadži Bojan Marjanović, načelnik odeljenja Urgentnog centra u Nišu.

Dr Snežana Radivojević, načelnica operativne smene u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć u Nišu, rekla je sa su hitne medicinske ekipe iz ovog lančanog sudara zbrinule 16 povređenih, od kojih su petoro deca.

Prema nezvaničnim informacijama, u ovom lančanom sudaru na izlazu iz Niša, kod zatvora, učestvovalo je tridesetak vozila. Razlog za ovaj sudar je izuzetno loše vreme, kao i to da neko od vozača nije koristio zimske pneumatike. Niška policija nije saopštila detalje o ovom lančanom sudaru u Nišu. Prema tvrdnjama očevidaca saobraćaj je obustavljen zbog čega je formirana dugačka kolona vozila.

Ne propustite i ovo na našem sajtu:

About Redakcija(t)

Preporučeni članci

FEŠTA NA ULICAMA PJONGJANGA: Oni su napravili najmoćniju Kimovu raketu, slavi ih cela Severna Koreja – pogledajte kako im se odužio! (VIDEO)

Font Veličina » Veće | ManjeSeverna Koreja proslavila je u utorak lansiranje nove rakete zemlja ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Sviđa vam se ovaj članak?

Podijelite ga sa prijateljima i podržite nas u daljnjem radu!