Breaking News
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Vijesti / Srbija / UBICA JELENE MARJANOVIĆ U PORODICI: Policija pritisla djevera i svekra…
loading...

UBICA JELENE MARJANOVIĆ U PORODICI: Policija pritisla djevera i svekra…

Font Veličina » Veće | Manje


UBICA JELENE MARJANOVIĆ U PORODICI: Policija pritisla djevera i svekra…

Policijski operativci saopštili su prekjučer Milošu i Vladimiru Marjanoviću da znaju da je neko iz porodice 2. aprila učestvovao u ubistvu pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović na nasipu u Crvenki, ekskluzivno saznaje Kurir. Međutim, ime ubice nije rečeno svekru i djeveru pokojne pjevačice.

– Miloš i Vladimir su u petak po podne u zgradu Policijske uprave grada Beograda, gdje je sa njima obavljen razgovor. Oni su se zadržali oko 45 minuta u policijskoj stanici. Tokom razgovora naveli su da stoje pri ranijim iskazima datim tokom saslušanja. Međutim, primijećeno je da su bili veoma nervozni i uznemireni – kaže za Kurir izvor blizak istrazi.

Suprug pokojne pjevačice Zoran Marjanović demantovao je napise u medijima da je on bio u PU Beograd.

– Nisam bio u policiji niti me je iko fotografisao. Uvijek ću se odazvati ako me pozovu i kada me pozovu – kaže Zoran Marjanović za Kurir, nakon što se u medijima pojavila informacija da je u petak po podne saslušan u policijskoj stanici.

On, međutim, tvrdi da ne zna zbog čega su njegov brat Miloš i otac Vladimir bili ispred prostorija Policijske uprave.

– Ako su moj otac i brat bili tamo, pitajte njih šta su radili. Mene zaista ništa više ne zanima, jer odavno je sve prešlo granicu – dodao je Marjanović.

Kurir je jučer pokušavao da stupi u kontakt s Vladimirom Marjanovićem, ali do zaključenja ovog broja on nije odgovarao na naše pozive.

Naš izvor blizak istrazi potvrdio je priču supruga pokojne Jelene.

– Zoran je u policiji samo jednom saslušan kao osumnjičeni, a to je bilo u aprilu, neposredno nakon ubistva, kada je proveo 48 sati u policijskoj stanici. Nakon toga nekoliko puta je pozivan, ali u svojstvu građanina. On je uglavnom odgovarao na pitanja u vezi sa samim danom kada je njegova supruga nestala, kao i o porodičnim odnosima. Marjanović je više puta prošao poligrafsko testiranje – naveo je naš izvor iz istrage.

(cik.ba)

Ne propustite i ovo na našem sajtu:

About Redakcija(t)

Preporučeni članci

FEŠTA NA ULICAMA PJONGJANGA: Oni su napravili najmoćniju Kimovu raketu, slavi ih cela Severna Koreja – pogledajte kako im se odužio! (VIDEO)

Font Veličina » Veće | ManjeSeverna Koreja proslavila je u utorak lansiranje nove rakete zemlja ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Sviđa vam se ovaj članak?

Podijelite ga sa prijateljima i podržite nas u daljnjem radu!