Breaking News
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Magazin / TUŽNA VIJEST: Pjevačica Lepa Lukić u snu
loading...

TUŽNA VIJEST: Pjevačica Lepa Lukić u snu

Font Veličina » Veće | Manje


Pjevačica Lepa Lukić zahvaljujići brzoj intervenciji ljekara izbjegla infarkt kada joj je prije dva dana pozlilo u porodičnom domu.

– Sve se odigralo brzo jer je Lepu probudio jak bol u grudima. Osjetila je kako joj lupa srce i odmah je pozvala Hitnu pomoć. Ljekari su brzo došli i izmjerili joj pritisak, koji je bio izuzetno visok. Kako se ona istovremeno žalila na jak bol u grudima, a lekari nisu uspjeli da joj spuste pritisak ni injekcijom, odmah su je vozilom Hitne pomoći prevezli u bolnicu. Sumnjali su da joj je srce ugroženo i da joj prijeti inaarkt. Lepa je čitavu noć provela na ispitivanjima i na infuziji, kroz koju su joj davali lijekove. Sreća je da su ljekari brzo reagovali i spriječlili da dođe do ozbiljnije situacije -kaže izvor blizak pjevačici.

Na telefon pjevačice se javlja njena prijateljica.

– Lepa je kod kuće, izašla je iz bolnice i osjeća se malo bolje. Mora da odmara, ljekar joj je naredio strogo mirovanje -r ekla je njena prijateljica.

(Informer.rs)

Ne propustite i ovo na našem sajtu:

About Redakcija(t)

Preporučeni članci

Dronom je snimao svoje naselje, a onda je na krovu jedne zgrade ‘uhvatio’ golu djevojku kako se sunča. Njena reakcija će vas NASMIJATI DO SUZA!

Font Veličina » Veće | ManjeYoutube je mjesto koje nas već godinama dobro zabavlja jer ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Sviđa vam se ovaj članak?

Podijelite ga sa prijateljima i podržite nas u daljnjem radu!