Breaking News
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Magazin / STIŽE NAM GOTOVO POLA METRA SNIJEGA! Temperature više neće biti sibirske, ali zato stižu bijele pahulje, evo kada će i gdje sve padati
loading...

STIŽE NAM GOTOVO POLA METRA SNIJEGA! Temperature više neće biti sibirske, ali zato stižu bijele pahulje, evo kada će i gdje sve padati

Font Veličina » Veće | Manje


Ovaj će tjedan vrijeme  većinom biti u skladu s ostatkom januara (siječnja), što znači da će i dalje biti iznimno hladno, otkriva RTL-ov meteorolog Nikola Vikić-Topić.

Iako će dani pred nama biti malo manje hladni nego posljednjih nekoliko, temperaturno ostajemo ispod prosjeka, i to do daljnjega.

Osobito hladno bit će danas te u utorak i srijedu. U četvrtak i petak stiže prolazno, ali osjetno zatopljenje. Ono će biti kratkog vijeka jer već u subotu temperatura ponovno pada.

Što se tiče padavina(oborina), neće izostati ni ovaj tjedan(sedmica).

Malo snijega moguće je još danas u kopnenim krajevima, no doista mala količina, bez stvaranja pokrivača. U utorak će posvuda biti većinom sunčano. U srijedu je snijeg moguć na – južnom dijelu, uz obalu . No, to će biti mjestimična pojava i neće ga biti mnogo.

U petak stiže nova promjena vremena koja će donijeti većinom kišu, a na kopno snijeg uz stvaranje novog snježnog pokrivača.

Njegova debljina jako će varirati, no kako sada stvari stoje, između 20 i 40 cm. Manje ga očekujemo u nizinama kopna gdje bi moglo pasti između 5 i 10, lokalno i do 15 centimetara.

U svakom slučaju, pred nama je još jedan hladan tjedan(sedmica), uz oborinski(padavine) dinamičan petak.

Ne propustite i ovo na našem sajtu:

About Redakcija(t)

Preporučeni članci

Ulje koje leči sve osim smrti: Upoznajte još jedan neverovatan dar prirode!

Font Veličina » Veće | ManjeNigella sativa (poznata kao kim, crni kumin, čurokot ili kalinji) ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Sviđa vam se ovaj članak?

Podijelite ga sa prijateljima i podržite nas u daljnjem radu!