Breaking News
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Vijesti / BiH / ŠOKANTNA VIJEST KOJU MEDIJI NE SMIJU DA OBJAVE: Bakir Izetbegović dobio unuku SRPKINJU?!
loading...

ŠOKANTNA VIJEST KOJU MEDIJI NE SMIJU DA OBJAVE: Bakir Izetbegović dobio unuku SRPKINJU?!

Font Veličina » Veće | Manje


ŠOKANTNA VIJEST KOJU MEDIJI NE SMIJU DA OBJAVE: Bakir Izetbegović dobio unuku SRPKINJU?!

Kada je nedavno dobio unuče Predsjednik Srpskog i SNSD-a Milorad Dodik nije krio veselje. Častio je gdje je stigao, radovao se ispred bolnice, nakon toga slavio kući, a čak je i poslije nekoliko dana slavlja uspio i da vidno umoran da uspješan intervju za američku kuću N1.

Međutim, ne slave svi političari u BiH kao Dodik već se o prinovi u njihovim obiteljima za sada samo šapuće po sarajevskoj čaršiji, a evo i zbog čega.

Naime, član Predsjedništva BiH iz reda Bošnjaka i lider SDA Bakir Izetbegović postao je djed. Njegova jedinica Jasmina porodila se u Nizozemskoj sa svojim dugogodišnjim izabranikom Gligorom Popovićem rodivši kćerkicu.

Redakciji se ovim povodom javila s podacima “babica” iz nizozemskog rodilišta čiji identitet nećemo otkrivati za sada, a koja je za vrijeme rata u bivšoj Jugoslaviji pošla u svijet trbuhom za kruhom, piše crnogorski portal Princip.me

Premda se u Sarajevu dobro znalo s kim je u vezi kćer Alijinog jedinca, ime i prezime budućeg zeta poprilično se krilo u javnosti, te je kako saznajemo Popović nedavno sebi dodao ime i Zakarija, kako ne bi pukla priča da je kći prvog u Bošnjaka otišla “za Vlaha”.

Interesatno, dugogodišnji ideološki drug pokojnog Alije Džemaludin Latić pamti se po svojoj izjavi, premda ju je negirao, čak i tužio sarajevskog pisca Ahmeda Burića zbog toga što mu je imputirao da je djecu iz mješovitih brakova nazvao kopiladima.
Nekada su mješoviti brakovi u Brozovoj državi bili poželjni u zamišljenom jugoslavenskom melting potu (lonac za pretapanje nacija), da produbuljuje i snaži zvaničnu ideologiju bratstva i jedinstva, ali su danas, premda se i dalje sklapaju u svim državama bivše zemlje, i dalje prokazani kao opasnost po čistoću novokomponovanih naciona.

Zasad rođenje praunuke Alije Izetbegovića, koja će po svemu sudeći nositi prezime Popović, nije vijest u federalnim medijima niti još ima čestitiki djedu Bakiru i nani Sebiji, kao što je inače kod nas red: “Nek je živo i zdravo, a čije je da je – valja ga ljuljati!

Ne propustite i ovo na našem sajtu:

About Redakcija(t)

Preporučeni članci

FEŠTA NA ULICAMA PJONGJANGA: Oni su napravili najmoćniju Kimovu raketu, slavi ih cela Severna Koreja – pogledajte kako im se odužio! (VIDEO)

Font Veličina » Veće | ManjeSeverna Koreja proslavila je u utorak lansiranje nove rakete zemlja ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Sviđa vam se ovaj članak?

Podijelite ga sa prijateljima i podržite nas u daljnjem radu!