Breaking News
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Tehnologija / Ovo je najbolji telefon na svetu
loading...

Ovo je najbolji telefon na svetu

Font Veličina » Veće | Manje


Nakon testiranja poslednjih modela Samsungovih telefona, Consumer Reports je zaključio da je Galaxy S7 najbolji telefon koji je ikada testirao. Consumer Reports je neprofitna organizacija koja izdaje istoimeni časopis u kojem objavljuje recenzije proizvoda i vodiče za kupovinu, sa ciljem da pomogne ljudima da kupe najbolje i najkvalitetnije proizvode.

Da bi bili potpuno nezavisni od kompanija čije proizvode recenziraju, odnosno potpuno objektivni prilikom testiranja, časopis Consumer Reports ne objavljuje oglase i organizacija sama plaća sve proizvode koje testira.

Nakon testiranja poslednja dva Samsung Galaxy telefona, donet je zaključak da Galaxy S7 nije samo Samsungov najbolji telefon do sada, već najbolji telefon uopšte, dok se na drugom mestu njihove liste najboljih telefona našao Galaxy S7 Edge.

Consumer Reports kao najveće prednosti Samsung Galaxy S7 modela ističe kameru kojom mogu da se proizvedu fantastične fotografije, odličnu bateriju koja je mnogo jača u odnosu na prethodni model, brzi procesor i ekran visoke rezolucije.

Takođe, organizacija napominje da je Samsung napravio grešku kada je na prethodnom modelu izbačen slot za memorijske kartice, kao i da je šteta što nije bio vodootporan, ali je sada greška ispravljena, pa je dodatna memorija naročito važna, s obzirom na to da kamerom mogu da se snimaju Ultra HD videozapisi za čije je skladištenje potrebno mnogo prostora.

Consumer Reports hvali i odlične zvučnike na ovim telefonima i ističe da je baterija novih modela mnogo bolja u odnosu na najvećeg konkurenta na tržištu pametnih telefona – Appleov iPhone 6S.

Ova recenzija pokazuje da je, usprkos dodavanju nekih novih i zanimljivih opcija na telefonima (Samsungov zakrivljen ekran, modularnost LG-jevog LG G5, Appleov 3D Touch itd.), korisnicima ipak najbitnije da mobilne kompanije kvalitetno izrade osnovne stvari koje se najviše koriste, poput kamere kojom će moći da se prave odlične fotografije, izdržljive baterije itd.

Kakvo je vaše mišljenje? Da li je Galaxy S7 zaista najbolji pametni telefon na tržištu ili mislite da ta titula pripada iPhoneu, novom LG-u ili nekom drugom telefonu?

Ne propustite i ovo na našem sajtu:

About Redakcija(t)

Preporučeni članci

Cijena iPhone 7 i iPhone 7 Plus! Cijena u regiji !

Font Veličina » Veće | ManjeDošao je napokon i taj dio godine kadanapokon ugledamo osvježenu ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Sviđa vam se ovaj članak?

Podijelite ga sa prijateljima i podržite nas u daljnjem radu!