Breaking News
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Magazin / NOSTRADAMUSOVA PREDVIĐANJA: Otkrivena zastrašujuća upozorenja proroka iz 16. veka(ZA 2017. GODINU)
loading...

NOSTRADAMUSOVA PREDVIĐANJA: Otkrivena zastrašujuća upozorenja proroka iz 16. veka(ZA 2017. GODINU)

Font Veličina » Veće | Manje


Mišel de Notr Dam je bio francuski filozof 16. veka koji je, kako navode njegovi sledbenici, predvideo mnoge istorijske događaje uključujući 9/11, Hitlerov uspon i predsedničku pobedu Donalda Trampa.

Nakon godine pune iznenađenja i političkih briga, vernici su još jednom pogledali Nostradamusove spise kako bi pokušali da predvide šta će doneti nova godina, piše Webtribune.rs

Na svetskoj sceni, Kina bi mogla da načini hrabre poteze da izleči “ekonomski disbalans“ u svetu sa dalekosežnim posledicama, navode vernici.

Italija bi se mogla suočiti sa teškom finansijskom situacijom, sa porastom nezaposlenosti i kreditima koji će je učiniti “epicentrom“ sveže krize evrozone.

Ova zemlja je izgleda spremna da iskusi ekonomsko previranje i duboku bankarsku krizu u svetlu rezultata italijanskog referenduma i odluke Matea Rencija da podnese ostavku.

“Trenutna supersila,“ za koju se veruje da se odnosi na SAD, se očekuje da postane sve neobuzdanija i nekompetentna u godini kada će gospodin Tramp stupiti na dužnost.

Još jedno proročanstvo kaže da se predviđa novo primirje između Rusije i Ukrajine, kojem će se suprotstviti SAD, ali prihvatiti EU.

U Latinskoj Americi se predviđa da će se vlade udaljiti od levičarske politike, što će pomoći u pripremi za potencijalne građanske nemire.

Najstrašnije od navodnih proročanstava je “Vrući rat“ oko globalnog zagrevanja i smanjenja resursa, uz, kako se navodi, najveće pretnje od biološkog oružja i terorizma.

Što se tiče tehnologije, Nostradamus je predvideo da će takozvano računarstvo u oblaku postati standrd, solarna energija će biti šire rasprostranjena i preovlađujuća, a komercijalna putovanja u svemir će se odvijati sa orbitalnim letovima širom Zemlje.

Ne propustite i ovo na našem sajtu:

About Redakcija(t)

Preporučeni članci

Ulje koje leči sve osim smrti: Upoznajte još jedan neverovatan dar prirode!

Font Veličina » Veće | ManjeNigella sativa (poznata kao kim, crni kumin, čurokot ili kalinji) ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Sviđa vam se ovaj članak?

Podijelite ga sa prijateljima i podržite nas u daljnjem radu!