Breaking News
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Magazin / NAJMONSTRUOZNIJI SNIMAK DOSAD! Džihadisti naterali dete (3) da ubije zarobljenika! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
loading...

NAJMONSTRUOZNIJI SNIMAK DOSAD! Džihadisti naterali dete (3) da ubije zarobljenika! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Font Veličina » Veće | Manje


Teroristi ISIS u Siriji primorali dečaka, koji ima manje od tri godine, da pred kamerama pištoljem likvidira zarobljenog kurdskog borca i snimkom se pohvalili na internetu

Džihadisti Islamske države (ISIS) objavili su juče najmonstruozniji propagandni video-snimak dosad. Dečaka starog jedva tri godine naterali su da pred kamerama pištoljem ubije kurdskog zarobljenika u Siriji i snimkom se pohvalili na internetu.

Ubistvo na igralištu

Na videu se vidi mališan koji ulazi na napušteno igralište, u dečji kavez sa izlomljenim prljavim lopticama, gde je borac Radničke partije Kurdistana (PKK) vezan za žicu.

Dečaka unutra čeka odrasli džihadista, koji mu daje pištolj. Na snimku se vidi kako dete, bez trunke razmišljanja, uzima oružje i cilja u glavu kurdskog zarobljenika. Zatim dečak iz sve snage, mršteći se, pokušava da povuče okidač.

Snimak se završava nakon što mališan uspeva da opali iz pištolja.

Šokantan video objavljen je na Tviteru pod haštagom Raka, pa se pretpostavlja da je snimljen u tom sirijskom gradu, koji su džihadisti 2014. proglasili prestonicom kalifata.Stručnjaci koji su pogledali najnoviji propagandni spot ISIS veruju da je autentičan, odnosno da u pitanju nije montaža. Oni su zgroženi monstruoznošću džihadista.

– Teroristi su dosad objavljivali grozne egzekucije i koristili maloletnike za likvidacije, nazivajući tu decu mladuncima kalifata. Međutim, nikad se na snimcima nije pojavilo ovako malo dete. Mališan sa snimka je praktično beba. Vidi se da još ne može sigurno da stoji na svojim nožicama – ističu eksperti za terorizam.

Podizanje morala

Oni dodaju da ISIS najnovijim videom pokušava da utiče na podizanje morala među borcima u Siriji, gde se očekuje da uskoro krene ofanziva na Raku.

– Džihadisti su u Siriji, zahvaljujući ruskoj vojnoj operaciji, ostali bez velikog dela teritorije. Nakon oslobađanja Alepa, očekuje se velika operacija za oslobađanje Rake. Budući da teroristi strahuju da će biti potpuno uništeni, ovim monstruoznim snimcima dece kako ubijaju zatvorenike pokušavaju da poruče svojim borcima da se ne predaju. Žele da pokažu kako dolaze mladi naraštaji koji će nastaviti da šire teror – objašnjavaju stručnjaci.

(srbijadanas.com)

Ne propustite i ovo na našem sajtu:

About Redakcija(t)

Preporučeni članci

STRAŠNO:9 Stvarnih napada medvjeda na čovjeka snimljenih kamerom(VIDEO)

Font Veličina » Veće | ManjePrevencija napada medvjeda i postupanje u situaciji napada Prije svega, ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Sviđa vam se ovaj članak?

Podijelite ga sa prijateljima i podržite nas u daljnjem radu!