Breaking News
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Uncategorized / NEKI MOMAK KOJI BI VOLIO DA GA UZDRŽAVAM I NJEGUJEM??
loading...

NEKI MOMAK KOJI BI VOLIO DA GA UZDRŽAVAM I NJEGUJEM??

Font Veličina » Veće | Manje


Nadam se makar ovdje nekih sreću..

Zovem se Ivana imam 43 godine iz Zagreba sam. Dobra sam i fina dama, volim šalu na svoj račun ali isto tako očekujem da druga osoba primi i na svoj. Volim duge razgovore i volim pronalaziti rješenje za svaki problem. Puna sam osjećaja, nježnosti i razumijevanja. Nisam neka ljepotica ali se super držim za svoje godine, i moje tijelo kradi najviše obline i stražnjica time se dičim i ponosim najviše..

Tražim mušku osobu za sebe to jest za zajednički život sa mnom, navela sam da bih ga voljela uzdržavati da tako i mislim. Htjela bih nekog koji nema posao tako da ja brinem o nama da imamo više vremena da budemo zajedno. Imam veliku mirovinu i sigurna sam da ima dosta za oboje i da možemo živjeti u luksuzu, jer ovako kada bi radio ne bi imao vremena za mene i bila bih usamljena. Zato striktno tražim nekoga tko ne radi nikako baš..

Imam svoju veliku kuću i ima dovoljno mjesta za zajednički život, nisam se ostvarila kao majka i iskreno nemam niti namjeru sada u ovim godinama jer mislim da je moj vlak prošao. Ne želim da bude netko stariji od mene može mojih godina ili mlađe dapače to bih više voljela jer mi je mlađe uvijek slađe. Pa eto ako je netko zainteresiran neka mi se javi rado ću se javiti i ja samo ozbiljni dolaze u obzir…

izvor:www.pitaj.online

Ne propustite i ovo na našem sajtu:

About Redakcija(t)

Preporučeni članci

TUGA U NOVOM SADU: Žena se bacila sa balkona, muž skočio za njom

Font Veličina » Veće | ManjeSkokom iz stana na šestom spratu zgrade na Rumenačkom putu ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Sviđa vam se ovaj članak?

Podijelite ga sa prijateljima i podržite nas u daljnjem radu!