Breaking News
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Šokantno / MAMA ZATEKLA SVOG SINA (14) NA SEBI USRED NOĆI: Onda se desio horor…
loading...

MAMA ZATEKLA SVOG SINA (14) NA SEBI USRED NOĆI: Onda se desio horor…

Font Veličina » Veće | Manje


Danas 15­godišnji dječak, čije ime ne može biti navedeno u javnosti iz pravnih razloga, pred Kraljevskim sudom u Prestonu u Velikoj Britaniji oslobođen je optužbe za navodno prošlogodišnje silovanje vlastite majke.

Hiperaktivnog poremećaja/deficita pažnje (ADHD) i Aspergerovog sindroma, jednog od nekoliko poremećaja iz autističkog spektra, oslobođen je optužbi da je silovao vlastitu majku dok je ona spavala. Slučaj je privukao veliku pažnju javnosti, a mama nije teretila sina, te je za slučaj okrivila teškoće u odgoju dječaka sa spomenutim medicinskim problemima.

Pred sudom, majka je rekla da se jedne noći probudila i zatekla svog sina, tada 14­godišnjaka, na sebi. Nakon što je vidio da je budna, dječak je pobjegao iz sobe. Ona je ustala vrišteći i misleći “Šta se događa?” – Svašta mi je prolazilo kroz glavu. Da li on mjesečari. Da li zna šta radi? Da li je svjestan? Prvo je mislila da je sve bio ružan san, a onda su je preplavili osjećaji otupjelosti, šoka i gađenja. Navodno su i mjeseci prije navodnog silovanja bili noćna mora, kada je riječ o ponašanju dječaka iz Blackpoola (Lancester), koji već duže vrijeme ima probleme u ponašanju i na liječenju je.

Izvor: Doznajemo.com

Ne propustite i ovo na našem sajtu:

About Redakcija(t)

Preporučeni članci

STRAH U CRVENKI: Zmija od tri metra ušla u porodičnu kuću

Font Veličina » Veće | ManjePorodici Karavezić u Crvenki uznemirila je zmija od oko tri ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Sviđa vam se ovaj članak?

Podijelite ga sa prijateljima i podržite nas u daljnjem radu!