Breaking News
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Šokantno / KRVAVA PORODIČNA DRAMA U KLJAJIĆEVU: Evo zašto je otac nasmrt štakama pretukao sina!
loading...

KRVAVA PORODIČNA DRAMA U KLJAJIĆEVU: Evo zašto je otac nasmrt štakama pretukao sina!

Font Veličina » Veće | Manje


Stevan Pavlović (90) nasmrt je pretukao sina Svetu (67), koji ga je napao jer mu nije prepisao zemlj… Posle zločina starac rekao komšiji: “Zovi policiju, Sveto je izgleda mrtav”
U ŠOKU Komšije ispred kuće Pavlovića

Stevan Pavlović (90) iz Kljajićeva kod Sombora preksinoć je u porodičnoj kući štakama nasmrt pretukao sina Svetu (67) posle kraće svađe oko nasledstva!

Sveta je kobne večeri oca verbalno napao jer mu nije prepisao neku zemlju, a starac je zgrabio štake i sinu smrskao glavu sa nekoliko udaraca! Nakon zločina Stevan je uz pomoć štaka otišao do komšije i rekao: “Zovi policiju, Sveto je izgleda mrtav!”

U pritvoru

Kako su rekli u tužilaštvu, krvava porodična drama odigrala se u ponedeljak oko 19 sati u Kordunaškoj ulici u Kljajićevu, selu udaljenom desetak kilometara od Sombora.

Stevanova žena Maca (87), koja je nepokretna, čula je svađu iz svoje sobe, ali nije videla kako joj sin umire

Sin je preminuo nakon više udaraca štakama u glavu. Njegov otac je priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Danas (sreda) će biti saslušan – kazao je Zoran Divjak, viši javni tužilac u Somboru.

U vreme ubistva Stevanova žena Maca (87) bila je u svojoj sobi. Nesrećna starica, koja je već duže vreme nepokretna, nije videla zločin, ali je čula svađu između muža i sina.
Komšija Boro Pavlović kaže da mu je u ponedeljak uveče Stevan rekao da pozove policiju.

Došao sam kod njih u isto vreme kad i policija. Sve je bilo krvavo. Evo, i sada su još po dvorištu i pred kapijom krvavi tragovi dedinih stopa. Strašno je ovo što se zbilo, svi smo u šoku – priča Boro, koji je i dalji rođak porodice Pavlović.

informer

Inače, Pavlovići su 1995. godine izbegli sa Korduna, iz sela Kirin kod Vrginmosta. Sveto je od tada živeo sa roditeljima, a njegov brat Nikola se sa porodicom preselio u Norvešku, dok sestra Nada sa svojom porodicom živi u Kuzminu.

Sveto je brinuo o roditeljima, donosio im lekove, nepokretnoj majci insulin, a oca je redovno vodio na preglede u Sombor. Starca je mučio kateter. Da ne grešim dušu, Sveto je zaista vodio računa o roditeljima. Međutim, voleo je ponekad malo da popije i tada je znao da zapodene svađu i izgovori nešto što trezan nikada ne bi – priča Boro.

Sveto je, kaže on, verovatno tako započeo svađu sa roditeljima i u ponedeljak.

Možda su se posvađali i možda je deda, plašeći se sina ili u samoodbrani, potegao štaku. Poznajući ih, mislim da Stevo nije imao nameru da ubije sina – naveo je Boro i dodao da mu je žao i što će kuća Pavlovića ostati pusta, jer nepokretna Maca ne može tamo ostati sama.

Poznanici: Sveto brinuo o roditeljima

U Domu penzionera u Kljajićevu, gde je Sveto Pavlović bio redovan gost, meštani su nam rekli da je on bio pitom i dobar čovek.
– Nikad nikog nije uvredio, nikad nije bio agresivan, a u Dom penzionera uvek je svraćao sa punim kesama hrane i lekova za roditelje. Nije nigde bio zaposlen, ali je radio povremeno kod privatnika, bez prijave i staža. Ove godine je trebalo da ostvari penziju. Brat iz Norveške im je pomagao, plaćao im račune i obilazio ih je jednom, dvaput godišnje – kaže jedan od Svetinih poznanika.

Ona samo kuka i nariče… Svesna je, iako je teško bolesna. Nije joj bilo dosta muka u životu, samo joj je još ova tragedija trebala – priča komšija.

Mirna porodica

Pred Stevanovom kućom zatekli smo juče i Stevu Pavlovića, koji je bio komšija svojim prezimenjacima još dok su živeli na Kordunu. I njega je, kao i njih, ratni vihor doneo u Kljajićevo.

Znam ih ceo svoj život. Jedna dobra i mirna porodica. Sveto je bio oženjen tamo, na Kordunu. Nije imao dece i nakon nekog vremena se razveo. Žena mu je kasnije umrla. Ovde u Kljajićevo je došao sa roditeljima. Nije se ponovo ženio i vodio je brigu o njima. Ne znam šta je moglo da dovede do ovakve tragedije – priča Stevo.

Ne propustite i ovo na našem sajtu:

About Redakcija(t)

Preporučeni članci

STRAH U CRVENKI: Zmija od tri metra ušla u porodičnu kuću

Font Veličina » Veće | ManjePorodici Karavezić u Crvenki uznemirila je zmija od oko tri ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Sviđa vam se ovaj članak?

Podijelite ga sa prijateljima i podržite nas u daljnjem radu!